Ремонт холу у дитячій поліклініці Медмістечка

Дитяча поліклініка після ремонту

Дитяча поліклініка після ремонту

Скляні двері, що ведуть з бокового входу дитячої поліклініки до її холу, міцно зачинені і майже всуціль завішані цупким папером – від цікавих очей. Ремонт тут робили ціле літо та частину осені: нарешті роботи зроблені та перероблені, і от-от перший поверх медичного закладу знову запрацює, як раніше. Цю фотографію ми зробили через шпарину у скляних дверях, щоб і ви також змогли зазирнути до нового світлого приміщення. Що ж нового буде у холі дитячої поліклініки на Стражеска після ремонту?

Коли відкриють перший поверх дитячої поліклініки у Медмістечку після ремонту?

Точної дати відкриття холу ми не знаємо. Вже всередині жовтня ремонтні роботи були завершені, а урочисто відкрити перший поверх планували 1 листопада. Та щось пішло не так, і нині хол стоїть ідеально «вилизаний» в очікуванні свого часу. Подейкують, що на відкриття має завітати сам мер Києва з традиційною «свитою» з чиновників Солом’янського району, отож вірогідно, медичні урочистості «підбивають» під його графік. Між тим, наближення візиту високого гостя ми бачимо і з пришвидшених темпів оздоблення нового скверу біля Тампере: цілими днями комунальники «причесують» його та знімають поліетилен з новеньких елементів величного декору. Отож, ми припускаємо, що Кличко впродовж одного візиту на Відрадний і відвідає новий сквер, і переріже урочисту стрічку на головному вході до поліклініки!

Ремонт дитячої поліклініки на Стражеска: що нового?

* Перший поверх поліклініки виконаний у світлих тонах – як стіни, так і підлога. Оздоблення виглядає більш позитивно і привітно, ніж раніше. Такий гарний дизайн можна зустріти хіба у житлових будинках – наприклад, у квартирах з ремонтом https://nivki-park.com.ua/ ЖК “Нивки-Парк”. У такій атмосфері дуже приємно перебувати!

* На фото не видно цих деталей інтер’єру, але відтепер на стінах холу красуватиметься справжній розпис – зображення дитячої тематики.

* Замість реєстратури тепер буде ресепшн, більш відкритий до людей – не за склом, а просто із низенькими загородками. Чи можна таку новацію назвати вдалою, побачимо згодом: принаймні, «старожили» реєстратури розповідають, що раніше, коли вони працювали без скляного бар’єру, безперервно хворіли, заражаючись від застуджених пацієнтів.

* Тепер можна буде більш-меш безпечно припаркувати дитячі візочки: для них зробили великий простір з тримачами, до яких можна буде приєднати візок за допомогою велосипедного замка.

* У дальньому крилі першого поверху відкриють два басейни: один – маленький, другий – трохи більший. Записатися на відвідини дитиною басейнів можна буде у педіатра або у профільних фахівців.

Чого поки що не буде, але є у планах (чи радше мріях) керівництва поліклініки? Як розповіло нам джерело серед медичних кіл, на першому поверсі поліклініки хотіли, але поки що не змогли відкрити Кабінет реабілітації гіперактивних дітей. Мовляв, залишилося ще чимале приміщення, яке можна використати для цієї цілі. Сподіваємося, що якщо ці плани колись втіляться у життя, то кабінет назвуть більш оптимістично: слово «реабілітація» загалом складає гнітюче враження. Тим більше стосовно дітей.

Ну а загалом, чекаємо-не дочекаємося відкриття відремонтованого холу! Дякуємо всім причетним за проведену роботу!

(с) vidradnyi.com Використовуючи матеріали, зазначайте джерело.

Розкажи друзям!

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex


Напишіть відгук


6 + = дванадцять